PIZZA EN PASTA HUT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 92 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza en Pasta Hut. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 4:00 Heb anderhalfuur moeten wachten op mijn bestelling! Verder was het eten wel warm aangekomen gelukkig.
25 feb 2024 om 23:03 De pasta vond ik lekker maar een beetje machtig. Vriendelijke bezorger
22 feb 2024 om 15:59 Echt super lekker.
18 feb 2024 om 7:48 Twee keer in korte tijd besteld en beide keren top! Lekkere pizza’s en de chickenwings zijn . Ga zo door!
16 feb 2024 om 22:25 Lekker gegeten!! Eten ook goed warm!
13 feb 2024 om 23:24 Pasta was heerlijk ik zou jullie ook aanbevelen
12 feb 2024 om 1:45 Good
11 feb 2024 om 20:59 The pizza was very good far better from the big brands in the market keep it up guys
11 feb 2024 om 20:58 Creamy chicken pasta echt lekker
4 feb 2024 om 18:09 patat was slap en koud, pizza leek alsof die uit de diepvries kwam en was lauw. Aangegeven dat ik de bestelling graag om 19:30 wou ontvangen omdat ik nog onderweg naar huis was, kreeg ik om 18:50 een telefoontje van de bezorger dat die er al was
4 feb 2024 om 8:38 In en in slecht.
25 jan 2024 om 20:47 Ik had pasta met garnalen er zat niet eens 1 garnaal in!! Dat viel heel tegen! Pasta met zalm ging wel.. miste te juiste smaak en juiste seasoning.. veel room.. voor mij geen 2e x!