PIZZA EN PASTA HUT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 123 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza en Pasta Hut. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 20:14 I usually shop at this restaurant almost every day because I really liked their food, but there were times that it took more than three hours for them to bring me the food and the last thing was that my son was left without eating because they didn't
10 jun 2024 om 2:25 Geen drinken gekregen bezorgen zou terug komen met drinken maar na bijna 90 minuten nog steeds niks en als je belt wordt er niet opgenomen en daarna word je gewoon weg gedrukt
6 jun 2024 om 7:17 drankje niet ontvangen
2 jun 2024 om 20:12 Paste is Echt lekker
2 jun 2024 om 10:06 Smerige pizza, deeg was nog rauw en harde stukjes shoarma. Na 1 hap prullenbak in gegooid.
29 mei 2024 om 2:10 Lasagne was top
21 mei 2024 om 8:09 Super Pizza
21 mei 2024 om 2:53 The pizza was top notch and delivered in exact on time
5 mei 2024 om 10:10 Duurde heel lang voordat de pizza er was. Stond bij het verkeerde huis. En pizza was smakeloos. Als ik pizza shoarma bestel verwacht ik en iedereen op de wereld iets van knoflooksaus....
24 apr 2024 om 8:55 Nooit aangekomen en niet bereikbaar
23 apr 2024 om 22:08 Chicken alfredo.. heerlijk!
16 apr 2024 om 19:24 Heel goed en het smaak zo zallig !